Nissan Klub forum
BEJELENTKEZÉS
Név vagy e-mail
Jelszó
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
JELENLÉVŐK
LINKEK
Mi a ClubForum?

Egy autós közösségi oldal, ahol forumozhatsz, csetelhetsz. A belépést követően saját garázsod lesz, ahol megadhatod autód adatait, felruházhatod tuning cuccokkal és meg is oszthtod azt.
Bárki olvashatja a forumot?

Csak regisztrált tagok forumozhatnak. De ezen felül lehetőség van még csetelni, blogot írni, apróhirdetéseket feladni, találkozókra jelentkezni és még sok minden vár rád. Az új tagokaz moderátorok ellenőrzik, akik a felhasználók közül kerülnek ki.
Rólunk

A Nissan Motor Co., Ltd pályfutása a múlt század 30'-as éveinek elején kezdődött el, amikor Japánban megalakult a Jidosha-Seido Ltd, amely Datsun néven kezdett el autókat készíteni. 1934-ben a Nikon Sangyo Co. kizárólagos tulajdont szerzett a cégben, ekkor a cég neve Nissan Motor Co lett, rá egy év múlva, 1935-ben Yokohamában beindult az autógyártás. Ekkor már a személyautók mellett haszongépjárműveket, autóbuszokat is készítettek, de továbbra is Datsun néven. A II. világháború alatt a katonai igények kielégítésére a termelés felfutott. Elérte az évi 20 ezer darabot.
A NAP FOTÓI

HÍRDETÉSEK
Minden jog fenntartva! (C) ClubForum Team